Meet Anne

Meet

Anne

deep designer

Diep geraakt door een ervaring in Guatemala 11 jaar geleden waarin ik op het strand stond omgeven door allemaal plastic, ben ik het pad van Deep Design gaan bewandelen.

Deze ervaring heeft mijn zicht verruimd. In mijn werk verken ik de relaties tussen design, natuur en bewustzijn. Her-inneren dat wij als mens onderdeel zijn van de natuur is mijn missie.  Op mijn pad krijg ik steeds weer richting vanuit een helder intuïtief kompas.

DE AARDE IS CIRCULAIR

In een ceremonie kreeg ik door dat mijn rol zich omschrijft als ‘spaceholder for the circular’. Mijn werk heeft zich over de afgelopen jaren ontvouwt tot iets wat is terug te brengen tot ‘het eren van het circulaire’. Dit principe, het oeroude gegeven van het ronde, het cyclsiche, is de oerstructuur in de natuur.

Dit vormt de basis voor circulair leiderschap, geboren uit een nieuw bewustzijn. Of eigenlijk een heel oud bewustzijn, dat ons lichaam al lang ‘heeft’, maar wij in onze hoofden ‘vergeten zijn’.

Een bewustzijn dat staat voor een manier van kijken naar deze wereld. Een manier van je onderdeel weten van een levend en circulair (letterlijk), maar gesloten systeem, planeet Aarde. Her-inneren van dit bewustzijn is wat ons te doen staat. Want circulair leiderschap begint bij circulair bewustzijn. ‘Bewustzijn in een glaasje wijn’ is de eerste van de 11 korte verhalen uit mijn nieuwe gratis E-book ‘De Aarde is circulair’ – 11 inzichten voor circulair leiderschap. Benieuwd naar dit en de andere korte verhalen? 

//a.storyblok.com/f/72502/2560x1707/dddf280754/hr-moon-lab-1.jpg
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Drops of
Consciousness

Na het inschrijven zal ik je per e-mail nog verder inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd heel makkelijk uitschrijven.