Selecteer een pagina

DESIGN & ZIJN

3 AUGUSTUS, VAN ABBEHUIS EINDHOVEN

Wat als ik creëer, zonder de creator te zijn? Als ik design, zonder de designer te zijn?

Elke actie begint vanuit een innerlijke stilte, al zijn we ons daar meestal niet van bewust. Daardoor voelt creëren vaak moeizaam in plaats van een natuurlijk stromend proces.

Schrijver, coach, muzikant en mysticus Joris Vincken en ik nodigen uit om opnieuw bewust te worden van ons innerlijke creatieproces. Door niet langer de doener te zijn, ontdekken we onze natuurlijke rol in dat wat haast als vanzelf ontstaat. Niet langer vanuit mijn persoonlijke willen, mijn ego, maar in verbinding met het leven om mij heen. We ‘gebruiken’ daarbij zowel elementen in de natuur om ons heen, als onze diepe innerlijke stilte.

Spreekt dit je aan?
Meld je dan nu aan voor dit bijzondere event op anne@annevanstrien.nl of via onderstaande aanmeldknop. 

Facebook event zie hier.

Zaterdag 3 augustus 14:00 – 18:00
Albert van Abbehuis, Bilderdijklaan 19, Eindhoven.               Bijdrage 27,-

NATUURMEDITATIE

7 AUGUSTUS, 19:30, EINDHOVEN

Stil worden. In de natuur. In verbinding met jezelf en de natuurelementen. Luisteren naar wat er in jou leeft. Bewust worden van jezelf en de natuur om je heen. Even loskomen van de drukte in de stad. Geen standaard yogales, maar een fijne natuurmeditatie. 

Ik nodig je uit om aan te sluiten. Iedere maand op de eerste woensdagavond van de maand in Eindhoven, van 19:30 tot 21 uur. Een bijzondere ervaring van de natuur, in de stad. Iedere keer staat op zichzelf, dus je kunt steeds aansluiten of gewoon een keertje meedoen. Iedereen is welkom!

Bijdrage is 12,50 per keer.