Selecteer een pagina

Het is de boodschap van sjamanen uit alle windrichtingen: verbind jezelf met jouw innerlijke natuur zodat jouw creatiekracht zichtbaarder wordt. Én hoe je nieuwe relaties met de uiterlijke natuur kan aangaan, waar we als mens onderdeel van zijn.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik mij verdiept in wat dit in mijn leven kan betekenen, en hoe ik hier zelf ook vorm aan kan geven. Want daar komt het tot leven. Door het te doén, door het te leven, maken, ervaren. Door er steeds weer naar terug te gaan en inspiratie uit te halen.

Vandaag was weer zo’n dag. Waarin ik luister naar deze innerlijke stem die mij richting geeft en samen met Joris Vincken vorm geef. De stem die mij verteld hoe ik dat kan doen. Zo groei ik stap voor stap, door te luisteren naar mijn innerlijke gids.

Ons eerste experiment samen genaamd Design en Zijn is de uitkomst van zo’n proces. Als je durft te luisteren naar je innerlijke stem ga je ervaren dat dingen gaan ‘kloppen’. En dan maakt het niet uit of het groots of klein en voorzichtig is. Het gaat erom dat je de stap zet, dat je gaat. En dan kijken en zien wat er gebeurd. Wat er zich ontvouwd als je jouw binnendeuren opent. 🌱💚