CONSCIOUS CREATIVITY SISTERHOOD

Sisters om je heen is zo fijn en zo belangrijk om te kunnen delen waar je mee bezig bent. We zouden daar zo veel meer gebruik van kunnen maken, van elkaars energie, ideeën, wijsheid, kracht. De kracht van de sisterhood is prachtig en helpt je om verder te komen met je bedrijf, je project of je idee. Juist door samen te komen kunnen we veel beter groeien! De Conscious Creativity Sisterhood is een bijzondere gathering van gelijkgestemde sisters. In dit groepstraject gaan we samen op creatiereis. Je gaat ontdekken hoe je vanuit jouw natuur kunt creëren, en hoe je dat op zo’n manier kan doen die echt bij jou past. Want het is nu echt tijd om in je creatiekracht te gaan staan. Om open te gaan en vanuit verbinding te creëren. Voel jij dat dit is wat jij nu nodig hebt om in de flow te komen? Wil je hierbij zijn? 

CONSCIOUS CREATIVITY

1 OP 1 COACHINGSTRAJECT

Welke verandering wil jij in gang zetten? En hoe kun je je creatiekracht daarbij optimaal inzetten? Tijdens het 1 op 1 coachingtraject luister ik waar jij behoefte aan hebt en coach je op een intuïtieve manier. Dit kan zijn zowel op persoonlijk vlak als inhoudelijk / werk vlak. Vaak is het een combinatie van die twee. Als coach combineer ik inzichten die ik heb opgedaan op mijn eigen weg. Dit 1:1 coachingstraject bestaat uit 3 sessies van maximaal 1,5 uur. Het basistraject van 3 sessies kost 297,- (ex. Btw, ex. reiskosten), en vindt plaats op een locatie die we samen bepalen. Online coaching is ook een optie. In overleg kun je dit traject uitbreiden. Benieuwd of dit iets voor je is? Neem contact met me op en we kijken samen naar een passende invulling voor jou.

Leontine van Thoor - Basch:

“Door met Anne in gesprek te gaan kom ik tot rust en kan ik mijn gedachten ordenen. Anne helpt mij tot mijzelf te komen en stelt de juiste vragen waardoor ik inzicht krijg. Door het inzicht wordt voor mij helder welke stappen ik moet ondernemen om mijzelf verder te ontwikkelen. Haar manier van coachen is uniek. Anne geeft mij de ruimte en het vertrouwen om mijzelf kwetsbaar op te stellen en biedt mij de juiste handvaten waarmee ik zelf aan de slag ga. Bij Anne durf en kan ik echt mijzelf zijn.”